Menu

Theorielessen

Be Mobile vindt een personal touch erg belangrijk. Daarom bieden wij leerlingen theorie-dagtrainingen aan van een zeer ervaren instructeur, in een comfortabele omgeving: gebouw De Bajes in hartje Amstelveen.

De trainingen, inclusief lunch, vinden plaats op zaterdagen. Het is bewezen de beste voorbereiding op een theorie-examen. Je kans van slagen voor je theorie-examen is hierbij namelijk 95%.

Vraag aan je instructeur naar de mogelijkheden en klik hier voor de tarieven. Uiteraard zullen veel theorievragen ook in de praktijkles
aanbod komen. Natuurlijk zijn er ook andere vormen om je theorie te halen.

Handig om te weten

-Het uiteindelijke theorie-examen duurt ongeveer 3 kwartier en bestaat uit de volgende drie onderdelen.

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 30 vragen over verkeersregels
  • 10 vragen over verkeersinzicht

- Voordat je aan het theorie-examen kunt mee doen, moet je

een geldig identiteitsbewijs tonen. Als je het vereiste documenten niet bij je hebt, of je komt te laat, dan kun je niet meer deelnemen aan het theorie-examen. Het examengeld kan je helaas niet terugvorderen. Dus let hier goed op!

-De geslaagde kandidaat ontvangt een uitslagformulier. De uitslag van het theorie-examen wordt elektronisch geregistreerd en is anderhalf jaar geldig. Ook als je zakt krijg je een uitslagformulier. Daarop staat per examenonderwerp vermeld hoeveel vragen je fout, te laat of niet hebt beantwoord. Daarnaast staat een lijst met codes afgedrukt die staat voor de examenonderwerpen (bijvoorbeeld 'verkeersborden', 'inhalen' of 'voorrangsregels'). Zo weet je waar je voor het volgende examen extra op moet studeren.