Menu

Rijlessen

Iedere leerling is anders, dus krijgt iedere leerling op zijn of haar niveau les bij Be Mobile. De lessen worden gegeven door een zeer ervaren instructeur in een vaste, rijk uitgeruste leswagen.

Ook ‘s avonds

Als leerling heb je de keuze om zes dagen in de week te lessen, ook in de avonduren en dit alles tegen marktconforme lestarieven. Ook biedt Be Mobile spoedcursussen, waarmee je in een kort tijdsbestek je rijbewijs kunt halen. En je kan op je 17e al starten met lessen.

Ontspannen
De instructeur bereidt iedere leerling zo goed mogelijk voor op het praktijkexamen. Voor Be Mobile is het belangrijk dat leerlingen plezier in de rijopleiding hebben en zich ontspannen en comfortabel voelen. De rijles moet als het ware een ontspannende inspanning zijn.

Leren

Als een leerling vragen heeft en/of zaken niet begrijpt kan hij of zij met alle vragen direct terecht bij de instructeur. Ook zal de instructeur tijdens de autorijlessen zelf vragen stellen over de theorie, die op de verkeerssituatie van dat moment van toepassing is.


Lesduur

Een autorijles bij Be Mobile duurt in het begin 60 minuten, maar als de leerling verder gevorderd is wordt dit meestal opgeschroefd naar 90 minuten, om zo meer ervaring in het examengebied op te doen. Het is fijn als de leerling de omgeving kent waar het examen wordt afgenomen.

Handig om te weten

- Iedere leerling heeft een vaste instructeur.
- De auto waar in gelest wordt, wordt ook gebruikt tijdens het examen.

- Be Mobile heeft een hoog slagingspercentage
- In de auto is het niet toegestaan te roken.